O NAMA

PAPIRNA GALANTERIJA – SVE NA JEDNOM MESTU!

POGLEDAJTE PONUDUKONTAKT

UPOZNAJTE CARTIERE

Cartiere 2011 doo je kompanija iz Novog Sada koja je počela sa radom 2011 godine snabdevajući krajnje kupce papirnom galanterijom , hemijskim sredstvima i pvc programom za održavanje higijene.

Prvenstveno smo bili orijentisani prema ugostiteljskom sektoru, a tokom godina broj zadovoljnih klijenata se povećavao pa se tako i kompanija širila u svakom pogledu.

Danas, pored HORECA sektora, snabdevamo veliki broj privrednih firmi, softverskih kompanija, ordinacija, javnih ustanova, zdravstva, školstva i slično.

Početkom 2016. godine , nastao je i ogranak Fiore di Cotone , tj.kompanija Cartiere 2011 je počela sa sopstvenom proizvodnjom svih vrsta papirne galanterije. Tako smo privukli i veliki broj klijenata koji se bave daljom prodajom i omogućili im izuzetno kvalitetan proizvod u skladu sa njihovim zahtevima.

Zbog konstantnog razvoja i napretka u oblasti profesionalne higijene, trudimo se da pratimo standarde i stalno unosimo novine. Na taj način uvek nudimo našim klijentima najbolja rešenja za postizanje maksimalnih rezultata.
Idemo i u korak sa standardima vezanim za potrebne sertifikate pa posedujemo ISO 9001 I ISO 14001.